Op zaterdag 9 maart 2013 zal de Gezinsbond van Herenthout in het Theateraan de Stroom in Antwerpen (www.theateraandestroom.be) de opvoeringbijwonen van het toneelstuk “LENTE”.

inhoud : LENTE van Haye van der Heyden.
Aan het graf van hun geliefden ontmoeten Marja, een vrouw van eind zestig, en Martin mekaar. Er ontstaat een relatie tussen de twee. Er is nog een andere vrouw, Stella, en die is niet van plan te wijken voor eventuele concurrentie. Als het drietal besluit samen naar een vakantiehuisje te gaan…
'Lente' is een lichtvoetig verhaal over zware onderwerpen: de dood, de liefde, bedrog, driehoeksrelaties en geheimen. Dit zorgt voor heel wat komische oneliners en grappige situaties, sprankelend als het voorjaar zelf.
Acteurs: Marilou Mermans, Frans Maas, Anneleen Cooreman
 
De prijzen voor inkom en bus zijn: *€ 21 * als lid van de Gezinsbond of *€ 26 * als niet-lid van de Gezinsbond.
Wacht niet met inschrijven: wij hebben maar een beperkt aantal plaatsen gereserveerd. Laatste inschrijvingsdatum: 27/2/2013
Vertrek aan de kerk om 19 uur stipt. Aanvang om 20 uur 15.
Inschrijven en betalen bij Jos Dom Doornboompad 68 of Pol Geuens Bouwelse steenweg 22.
 
Op onze Vin(d)-centjesdag trad de Djembe groep Hakuna Matata op. Wie interesse heeft om Djembe te leren kan contact opnemen met Marleen de Breuker op 0485/56 85 82 of via de website http://www.djembe-hakunamatat.be.